Stebanes nominations: Best Scene

Stebane is een liefhebber van het witte doek en vindt het tijd deze passie met jullie te delen. Vol trots presenteert hij de komende tijd dan ook zijn favoriete filmfragmenten.

De filmfragmenten zullen worden voorzien van een kort en luchtig stukje commentaar waarin wordt toegelicht waarom nu juist die scene zo bijzonder is. Over de keuze van de film kan niet worden gecorrespondeerd, echter wel over de keuze van de scene. Ben je van mening dat de betreffende film een betere fragment bevat, dan daagt Stebane je uit, en wordt je verzocht jouw idee in de comments weer te geven.

Durf je deze battle met Stebane aan en slaag je erin hem af te troeven dan vergaar je in elk geval eeuwige roem. Hiernaast zal de beste inzending op originele wijze worden beloond. Voor alle vrouwelijke Flokkers; Nee! The Sound of Music zal niet voorbij komen.

And the nominee is: The Big Lebowski – The Jesus

Misschien een intikkertje, maar ik kan niet anders dan aftrappen met The Big Lebowski. Meer specifiek de scene waarin The Jesus zijn opwachting maakt. Bewonder allereerst zijn outfit, kijk daarna met hoeveel gevoel hij zijn bal likt en ervaar tot slot de geniale muziekovergang bij 53 seconden. Het geheel is van een ongekende schoonheid. “That creep can roll man!”

Geef een reactie