Live The Flokken Way Of Life

Flokken is meer dan een website. Het is de uitlaatklep van een verzameling mensen die op dezelfde manier in het leven staan: niet al te serieus, met de sterke behoefte om de leuke dingen des levens te delen met gelijkgestemden. Humor, feestjes, artistieke uitspattingen en muziek. Flokken is altijd feest.

Op dit moment bestaat het Flokken-team uit vier bloggers. Om het succes uit te breiden, zijn we op zoek naar mensen die zich herkennen in bovenstaande omschrijving. Dit kan op allerlei vlakken, dus als blogger, maar ook bv. als fotograaf, kunstenaar en/of creatief brein.

Wat verwachten we van je? Niets! Bij Flokken hebben we een simpele regel: moeten mag niet. Wel helpt het als je iets kan. Heb je talent om te schrijven? Word onze nieuwe blogger. Kan je goed organiseren? Help mee met de FlokFeesten. Bezit je andere artistieke kwaliteiten? Deel ze op Flokken. Zo vaak en wanneer het je uitkomt.

Wat biedt Flokken? Flokken geeft je een platform om je creatieve ideeën naar buiten te brengen. En natuurlijk The Flokken Way Of Life. Zo zal de hoeveelheid humor en lol in je leven schrikbarend toenemen. Hierdoor raakt de serieuze kant van het leven wellicht wat onderbelicht. Om nog maar te zwijgen van de nachtrust die je zal moeten missen vanwege de aanwezigheid op de nu al legendarische FlokFeesten. Wees hiervoor beducht.

Beschik jij over het Flokken-DNA, stuur dan een mailtje naar de redactie. Een sollicitatiegesprek is geen standaard onderdeel van de procedure, maar mocht het toch nodig zijn, hier alvast wat dingen die je dan in ieder geval niet moet zeggen.

Geef een reactie