FlokShop Grand Opening

Flokken bestaat inmiddels meer dan een jaar met het FlokFeest in februari als voorlopig hoogtepunt. We zijn dan ook bezig met een tweede editie. Maar eerst is het tijd voor een andere mijlpaal. Vol trots openen we vandaag namelijk de virtuele deuren van onze eigen webshop: de FlokShop.

Flokken is meer dan een website. Het is het platform voor mensen die op dezelfde manier in het leven staan: niet al te serieus, met de behoefte om de leuke dingen des levens met anderen te delen. Humor, feestjes, muziek en kunst. En vanaf nu ook fashion, want de FlokShop wordt gelanceerd met de introductie van de officiële Flokken hoody.

Kleding is de ideale manier om je persoonlijke stijl te etaleren en hoodies zijn dan weer de meest relaxte aller kledingstukken. Perfect voor een luie zondag op de bank, tijdens het sporten, op festivals in het altijd frisse Nederland en het eerste bezoekje aan je schoonfamilie. En omdat ze verkrijgbaar zijn in vier verschillende kleuren zijn ze ook nog eens eindeloos te combineren. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je met jouw eigen hoody de wereld kan laten zien een echte Flokker te zijn. Niet toevallig dus dat we hiermee onze FlokShop officieel openen.

En de hoodies zijn nog maar het begin. Binnenkort zullen er meer artikelen in de FlokShop verschijnen. Welke items dat precies zijn houden we nog even geheim, maar het zullen stuk voor stuk dingen zijn die passen bij de unieke Flokken stijl.

Bestel nu je eigen hoody in de FlokShop. Ter inspiratie hieronder de foto’s van de Flokken hoody fotoshoot.

Fotografie: Ronald Gorel
Kleding: Div. Amsterdam
Modellen: Kimberley, Anne, Stebane, Pedrinho

Geef een reactie