FlokFeest – De napret

Het eerste FlokFeest zit erop en het was geweldig. De zes uur in Club Stereo vlogen voorbij als in een roes. Zo stonden Stebane en Pedrinho nog wat onrustig te wachten op de eerste bezoekers en zo moesten ze onder hevig protest om 3 uur de tent uitgeveegd worden. Een kort verslag van wat er in de tussentijd gebeurde.

Tik Tak Productions kwam door vervoerstechnische problemen met enige vertraging aan, maar dat was snel vergeten toen hij zijn eerste plaat opzette. De bezoekers stroomden binnen, dronken hun eerste biertje, socializeden wat en zochten snel hun heil op de dansvloer. Tik Tak had er duidelijk zin in en het warm draaien leidde al snel tot verhitte taferelen. Het was dan ook bijna jammer dat hij om half 12 het DJ-stokje moest overgeven.

Gelukkig was zijn opvolger niemand minder dan de ongekroonde koningin van de Nu-Disco, Johanna Maria. Het publiek, dat nu massaal aanwezig was, kreeg zodoende weinig tijd om op adem te komen. Ook Johanna Maria was niet voor half werk naar Club Stereo gekomen. Een zorgvuldig opgebouwde set met knallend tweede uur was het gevolg. Het viel nu niet meer te ontkennen: FlokFeest was aan!

FlokFeest overview

Aan Pedrinho om de avond passend af te sluiten met behulp van zijn DJ alter ego DiSign. Dit bleek een koud kunstje aangezien alle gasten tegen die tijd al in hogere sferen verkeerden. Anderhalf uur later kon hij na een lekkere deep- en techhouse set tevreden de laatste platen van de avond opzetten; Todd Terje en The Weeknd, hoe kon het ook anders?

De lichten gingen aan, de laatste schrale biertjes werden weggetikt en enthousiaste Flokkers namen afscheid van elkaar, wetende dat ze getuige waren geweest van een legendarische avond. En met dank aan onze fotografe hoeven we het niet alleen met sterke verhalen te doen, maar zijn er ook veel foto’s om je geheugen wat op te frissen. Bekijk ze op onze Facebook-pagina. Like ons dan ook even, zodat je niets meer mist van wat er op Flokken gebeurt. Want dat er een FlokFeest deel 2 komt is na afgelopen zaterdag wel zeker!

Geef een reactie