FlokFeest 3.0

Na het succes van het eerste FlokFeest in februari, was het slechts een kwestie van tijd tot het vervolg aangekondigd zou worden. Het lange wachten wordt nu eindelijk beloond, want op zaterdag 23 november staat de tweede editie op het programma.

Gesterkt door alle positieve reacties wisten we al snel dat het FlokFeest geen eenmalig evenement zou blijven. Nu de zomerfestivals achter de rug zijn en het vizier weer is gericht op clubavonden is het tijd voor FlokFeest 3.0. Jazeker, zegge drie punt nul, want deze editie wordt op alle vlakken mooier, beter en groter!

Net als vorige keer hebben we een wat minder bekende, maar daarom niet minder mooie locatie in hartje Amsterdam gevonden. Akhnaton aan de Nieuwerzijds Kolk is van 22.00 tot 4.00uur de flokking place to be. Ook de muziek is weer in uitermate goede handen, want de volgende DJ’s zullen je oren verwennen met heerlijke deephouse:

Meer info over de DJ’s volgt binnenkort, dus hou de site en soundcloud-page in de gaten voor updates.

De entree is 7,50 en de kaartjes zijn alleen aan de deur verkrijgbaar. Aanmelden kan op de Facebook eventpagina en schroom niet om vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen om ze kennis te laten maken met de Flokken way of life!

Tot zaterdag 23 november in Akhnaton!

Geef een reactie