Bier, tieten en goede gesprekken

Als we The Hangover mogen geloven is een beetje vrijgezellenfeest niet compleet zonder gestolen politiewagen, gevonden baby en grommende tijger in de badkamer. Maar dat is een film en dit is het echte leven. En in het echte leven blijft het avondje vaak beperkt tot bier en tieten. Maar ook dat (of juist dat) kan goede gesprekken opleveren.

Hoewel er een trend waarneembaar is van vrijgezellenfeesten die een heel weekend duren en bij voorkeur in een Oost-Europese stad plaatsvinden, zijn de meeste bachelor parties simpel qua opzet. Voor de vorm wordt er in de middag nog een activiteit ondernomen – karten en paintballen zijn onverminderd populair – maar eigenlijk staat alles in het teken van zo vroeg mogelijk aan het bier beginnen. Eenmaal op gang is het schnitzeltje in een goedkope ‘vreetschuur’ slechts een hinderlijke, doch noodzakelijke onderbreking van een ware drankmarathon.

En omdat je na veel bier nou eenmaal (nóg meer) zin krijgt in tieten wordt koers gezet naar de dichtstbijzijnde stripclub. Dat de prijs van een drankje in dergelijke etablissementen flink hoger ligt dan in de gemiddelde kroeg wordt voor lief genomen. Ongestoord naar blote dames kijken mag wat kosten. Spice is ook niet gratis. Je eigen vrouw evenmin. Iets waar de toekomstig bruidegom niet vroeg genoeg op gewezen kan worden. De stripclub heeft derhalve ook een belangrijke pedagogische functie.

Stripclub2

Enfin, tijdens een dergelijk avontuur was Pedrinho getuige van een goed gesprek tussen een vriend en de topless barvrouw.

Vriend: mag ik nog een biertje?
Barvrouw: prima, dat is dan 6,50
Vriend: alstublieft *overhandigt 8 euro*
Barvrouw: bedankt
*Vriend wacht*
Barvrouw (licht geïrriteerd): Ja wat?
Vriend: ik krijg nog wisselgeld
Barvrouw: wisselgeld? Denk je soms dat ik hier voor niks in m’n blote tieten sta?!?

Moraal van het verhaal: moeilijke economische tijden? Word barvrouw in een stripclub!

Geef een reactie